Noćenje u Novom Sadu

Kratkoročno iznajmljivanje prenoćišta u Novom Sadu na jedan ili više dana u zavisnosti od potreba gostiju. Za potrebe noćenja na više dana naši gosti mogu da dobiju popust, srazemerno broju dana koji ostaju.

galerija prenoćišta u Novom Sadu

Nudimo Vam :

Možemo da vam garantujemo potpunu diskreciju, higijenu na najvećem nivou i udobnost našeg smeštaja i sve to po veoma povoljnim cenama. Stanovi su opremljeni kvalitetnim francuskim ležajevima sa lux dušecima, kao i trosedima na razvlačenje u slučaju da imamo više gostiju odjednom. Besplatan WiFi internet, klima uređaj, opremljena kuhinja, odgovoriće potrebama kako pojedinaca tako i porodica sa više članova.

Ako vam je cilj da prenoćite u Novom Sadu u kvalitetnom smeštaju i da pri tome ostvarite uštedu u odnosu na hotel, odabir noćenja u našem smeštaju je pravi izbor za vas. Naš cilj su zadovoljni gosti koji nas preporučuju svojim poznanicima, postanite i vi jedan njih.
+381645401040
Radno vreme svim danima od 8h-22h
Ostvarite uštedu novca kroz rezervaciju našeg noćenja i potrošite ga  na vase lične potrebe kao na primer provod, restorani, taxi prevoz itd… Rezervacija