Zabavne aktivnosti koje možete raditi u Novom Sadu

zabavne aktivnosti u novom sadu

Ukoliko ste tip koji voli da provodi vreme aktivno sa prijateljima, u prirodi ili na nekom drugom mestu Laser Games ili Paintball su savršene zabavne aktivnosti za vas. Ako ste pak ljubitelj misterija, potrage za skrivenim predmetima ili detektivskih priča onda je Room Escape idealno mesto za vas. Ali tu je i Adrenalin Park za sve koji vole izazove i žele da se suoče sa strahom i osete pravi adrenalin.

U Novom Sadu možete ostvariti svoje želje i uživati u ovim igram. Tako da, pozovite prijatelje i zaputite se u nezaboravnu avanturu. Okupite svoj tim, izaberite igru, zakažite termin i pripremite se za pravo uživanje i nezaboravan provod.

Ovde možete pročitati nešto o igrama koje postoje u Novom Sadu:

Zabavne aktivnosti

Paintball

paintball

PAINTBALL  je igra u kojoj se takmičari sukobe u timu ili samostalno. Cilj ove igre je da se izbaci protivnički tim i da ostanete poslednji u igri. Izbacivanje protivnika se vrši pucanjem iz puške koja je napunjena kuglicama u boji. Pobednik je tim koji izbaci sve igrače iz suprotonog tima i prenese belu zastavu koja se nalazi na sredini terena u protivničku bazu.

Igra se može igrati napolju ili u prostorijama za paintball. Pre početka igre svi igrači moraju da obuku zaštitnu opremu koju ne smeju skidati sve do kraja igre. Broj igrača je od 6 – 10, i moraju biti ravnopravni (npr. 3 na 3).

X-Combat

x-combat
Izvor: Tripadvisor

X – COMBAT je vrsta Laser Game, na principu Paintball-a samo sa laserskim puškama. Za ovu igru vam je takođe potreban tim od 6 do 10 igrača. Ono što se razlikuje od Paintball-a je i oprema, koje zapravo nema. Tako da se možete obući lagano, kako vi želite, jer se u igri koriste puške koje projektuju laser. Pogotke detektuju senzori tako da ne možete lažirati da niste pogođeni. Ako ste više za bezbolnu varijantu, bez mrlja od pogotka i dodatne opreme, onda je ovo prava igra za vas.

Room escape

room escape

ROOM ESCAPE – je igra bekstva iz prostorije, u kojoj učestvuje od 2 do 5 igrača. Potrebno je da pronađete ključ koji je skriven u sobi, i otvorite vrata koja vas vode u sledeću sobu, i sve tako do kraja igre. Igra traje 60 minuta, morate biti brzi i složni kako bi što pre prnašli izlaz. Da bi ste pronašli ključ potrebno je da rešite niz zagonetki, i ostalih začkoljica, tako da je veoma bitno da budete skoncentrisani i da koristite logiku pri rešavanju zadataka. Postanite detektiv, rešite misteriju i budite jedni od onih koji će pobeći iz ovih soba.

Adrenalin park

adrenalin park

ADRENALIN PARK – ako imate strah od visine, a želite da ga prevaziđete i doživite udar adrenalina ovo je pravo mesto za vas. Razne prepreke koje su postavljene na određenim visinama (od 80cm do 6m) čekaju upravo na vas da ih pređete. Ne samo da ćete prevazići strah od visine i ljuljanja, već ćete  osetiti moć i uzbuđenje, a pored toga bićete i fizički aktivni, jer za ovu igru je potrebno da imate snagu i budete bar malo fizički spremni i spretni. Ne brinite, nećete se povrediti jer su preduzete sve mere zaštite, kako biste prešli prepreke bezbedno. U ovoj igri obavezna je oprema, koja sadrži kacigu za glavu i kaiševe koji vas drže oko struka u slučaju da promašite prepreku, tako da ste 100% sigurni, na vama je samo da se upustite u avanturu. Ako ste ljubitelj emisije Nindža ratnici, evo prilike da se oprobate u toj ulozi.

Ukoliko i vi imate zanimljive ideje za još neke zabavne aktivnosti koje možete raditi u Novom Sadu, podelite ih sa nama u komentarima ispod.