Pizzeria Famoso u Novom Sadu

Pizzeria Famoso

Svi smo mi manje više ljubitelji hrane. Svaki sastanak, proslava, šetnja uvek se završava sa „Hajde da nešto pojedemo“… Mnogi od nas toliko uživaju u tim slatkim zalogajima kao da su nam u tom trenutku svi problemi rešeni i sve muke nestale.
Novi Sad kao veliki grad ima i veliki izbor restorana, ali iz ličnog iskustva želimo da preporučimo svim izbirljivim gurmanima i ljubiteljima italijanske hrane posebno mesto, Pizzeria Famoso u Novom Sadu.

Pizzeria Famoso
Pizzeria Famoso se nalazi u ulici Braće Ribnikar 65A. Odnosno, u neposrednoj blizini centra grada što omogućava uvek brz i lak dolazak do restorana.. Ovo mesto vam nudi raznovrsna jela iz strane i domaće kuhinje. Italijanske specijalitete, pice, lazanje, spagete, specijalitete od ćurećeg i pilećeg mesa, raznovrsne salate itd…
Ono što je pored hrane takođe izuzetno a to je sam enterijer koji je bogat simbolima Italije. Kompletan objekat je opremljen u stilu mediterana. Posebna atmosfera koja se rađa upravo zbog neobičo lepo uređenog enterijera, podstiče gosta da još više uživa u hrani. Posebno zadovoljstvo za sve goste je to da svake subote nakon 20h počinje živa muzika i tako jednostavno mesto postaje jedno od najboljih opcija za odlazak na večeru uz provod i zabavu.

Raznovrsnost jelovnika pružiće svakom gostu mogućnost da izabere ono što mu najviše odgovara. Pored nekoliko vrsta ukusnih pica na meniju se nalaze i odlična kuvana jela, grilovani ćureči file, punjena piletina, Famoso meal, Cezar salata, Brokoli salata, Tunjevina salata i još mnogo toga drugog. Pizzeria Famoso je i odličan izbor za doručak upravo zbog neodoljivih italijanskih sendviča.

Pizzeria Famoso

Nije kraj… Svake subote sa početkom u 20h čeka vas živa muzika, raznovrsan repertoar kako bi svako u potpunosti mogao da uživa kao i naravno  po neki ples samo za zaljubljenje 🙂

Pizzeria Famoso

Odjednom ste gladni i želite da probate nešto iz ovog fantastičnog jelovnika ali vam se ne izlazi???

Nije problem… Samo pozovite 021/301-402-8 i vaša pordžbina stiže….

Zato što

Niko ne može da misli kako treba, voli kako treba i spava kako treba ako nije večerao kako treba. – Virdžinija Vulf

 

Za više informacija  o različitim mestima u Novom Sadu pogledajte stranicu naših Saveta i Preporuka