Novosadski festivali

prenociste novi sad

Samu znacajnost Novog Sada cine magicni delovi grada, veoma duhovan narod, kulturne i multietnicke tradicije i naravno najbolji i najposeceniji festivali koji se odrzavaju tokom sva cetiri godisnja doma. U samom pocetku godine Novi Sad je cesti domacin najpopularnijih izvodjaca sa domace estrade koji odrzavaju svoje koncerte pred velikim brojem fanova, Dolazak proleca znaci i pocetak raznih festivala. Poput Tamburica festa, Zmajeve decije igre i druge razne manifestacije. Manifestacije koje uz lepo vreme okupljaju sve generacije prvenstveno na Trgu slobode a zatim i na Petrovaradinskoj tvrdjavi.

Festivali u Novom Sadu

Leto u Novom Sadu vec 15 godina drzi titulu za najbolji provod na Balkanu kada pocinje Najbolji muzicki festival jugoistocne Evrope dobro poznati Exit. Festival koji okupi preko 100.000 posetilaca iz citavog sveta. Zatim je tu i popularni Green Love Festival…. Dani Brazila Samba Karneval koji dovodi Brazilsku kulturu i tradiciju u centru Novog Sada i mnogi drugi Novosadski festivali sve do kraja godine. Naravno za kraj proslava Novogodisnje noci na Trgu slobode uz najbolje izvodjace.

Neizostavna stvar je ta da upravo zbog velike zainteresovanosti kako domacih tako i stranih turista Novi Sad svake godine postize rekordnu posecenost. Upravo zato nudimo opciju jeftino izdavanje prenocista u Novom Sadu po ceni koja se ne menja tokom citave godine. Sto omogucava da svaki turista moze apsolutno da uziva u nasem gradu a plus i da ustedi na jednoj strani kako bi imao mogucnost na bolji i opusteniji provod. Znacajnost ovog prelepog grada motivise sve nas kao gradjane da ga sve vise cenimo i volimo jer imamo jedinstvenu priliku da svakodnevno uzivamo u njemu.