Kućna dostava Novi Sad MLJACKO 24h

Kucna dostava Mljacko

Zahvaljujući složnoj i uhodanoj ekipi kućna dostava Mljacko, Novi Sad je stavljen na svetsku mapu gradova koji su živi 24h dnevno.

kućna dostava Mljacko

Ova super služba koja funkcioniše perfektno kako bi zadovoljila vaše zahteve u najkraćem roku isporučuje vama na vašu željenu adresu bilo šta i bilo gde na teritoriji Novog Sada. Gosti koji prenoće kod nas su oduševljeni njihovom uslugom te vam ovim putem srdačno preporučujemo Mljacko dostavu.

kućna dostava Mljacko

Servis Mljacko pruža opciju naručivanja preko interneta ili jednostavnim slanjem sms poruke. Nakon poslate željene porudžbine poput hrane iz raznih restorana, cigareta, sokova itd. dostava dolazi na adresu u veoma kratkom periodu.

Kućna dostava Mljacko

kućna dostava Mljacko

Takođe, treba istaći to da prilikom svake narudžbine preko interneta nakon ulogovanja u sajt Mljacko dobijate uštedu od 4% od celokupne narudžbine a svoju uštedu možete pratiti na stranici korisnički panel i iskoristiti je u nekoj od sledećih narudžbina. Veoma dobra i jednostavna solucija za uštedu i vremena i novca. Broj Kućne dostave MLJACKO +38163566202

Brza dostava Novi Sad