Salon namestaja Vitorog u Novom Sadu

U Novom Sadu Vitorog

Vec 20 godina u hali Novosadskog sajma na povrsini od 7500 kvadratnih metara nalazi se salon namestaja Vitorog u Novom Sadu. Salon Vitorog je zahvaljujuci vrhunskom kvalitetu i povoljnim cenama plasiran medju najuspesijim kompanijama u Srbiji. Pored visokog kvaliteta i stalnih akcija, njihov profesionalizam cini i veoma ljubazno osoblje koje je u svakom trenutku spremno da pomogne, uputi i informise kupca o bilo kojem proizvodu.

Vitorog u Novom Sadu

Novi Sad Vitorog

Tokom dve decenije uspesne proizvodnje u Bukovcu a prodaje u Novom Sadu otvorila su se jos 3 salona Vitoroga u Subotici, Sremskoj Mitrovici i Beogradu kako bi vernim kupcima uzvratili poverenje i pruzili ponude na vise lokacija. Salon namestaja Vitorog u Novom Sadu prati zelje i potrebe kupaca pa tako i pruza namestaj za ceo dom od predsoblja, dnevne sobe, trpezarije, kuhinje, spavace sobe, decije sobe, kupatila, dekoracije i ostalo raznih oblika i boja koji se proizvode po poslednjoj modi. Tokom cele godine Vitorog poseduje akcije za razne proizvode koje dostizu popust i do 50% nize cene. Ukoliko se odlucite za kupovinu odredjenog proizvoda tim iz Vitoroga obezbedjuje vam dostavu na kucnu adresu a isto tako i sklapanje namestaja.

Vitorog u Novom Sadu

Salon namestaja Vitorog u Novom Sadu nalazi se u ulici Hajduk Veljkova 11. u hali Novosadskog sajma. Radno vreme od ponedeljka do petka traje od 8h do 21h. Subotom od 10h do 18h a nedeljom od 10h do 16h. Svakim danom stoji na usluzi i raspolaganju korisnicima koji uz pomoc vrhunske kompanije sa visokim kvalitetom proizvoda zele da unesu promene u svoj topli dom. Uvek rado preporucujemo Vitorog svim nasim cenjenim gostima ujedno i prijateljima koji dodju iz dalekih sela u nase prenociste cesto iz razloga kako bi obavili veliku kupovinu za stan ili kucu a traze upravo ono sto Vitorog pruza. Ponosni smo sto smo toga svesni i sto mozemo svakome da preporucimo samo ono najbolje.

 

Vitorog NS

Save