Yachting Club Skiper

yachting club skiper novi sad

Yachting Club Skiper Novi Sad

Izuzetno poznat i popularan među građanima Yachting Club Skiper u Novom Sadu godinama unazad predstavlja jedno od omiljenih mesta na kojima izbegavaju velike vrućine tokom leta uživajući u zanimljivo opremljenom ambijentu na samom Dunavu.

Skiper se nalazi na Ribarskom ostrvu u Novom Sadu. Zahvaljujući putokazima izuzetno je lako doći do njega. Prelepa okolina koju predstavlja Dunav i visoko drveće važi za mesto koje pruža pravi odmor.

Uređen prostor u unutrašnjem delu Skipera opremljen je za mogućnost različitih proslava, poslovne ručkove, ručak sa porodicom i prijateljima i sl. Terasa predstavlja prostor za sve koji uživaju da se sakriju pod hlad pogotovo tokom letnjem perioda, pijuckaju piće i po želji se rashlade u plitkom bazenu koji se nalazi na samoj sredini terase okružen veštačkom travom.

Iz ličnog iskustva Skiper pogotovo preporučujemo roditeljima sa malom decom koja će da se zabavljaju u plitkom bazenu dok će roditelji bez brige moći da se opuste na udobnim stolicama ili foteljama u njihovoj blizini.

Slika govori više od hijadu reči pa pogledajte…

Yachting Club Skiper Novi Sad

Овај приказ слајдова захтева јаваскрипт.

Pogledajte još:

Etno naselje Vrdnička kula